Już za kilka dni są Walentynki jeśli nie macie jeszcze pomysłu jak spędzić ten wyjątkowy czas to zapraszamy do Zatoki Smaków na  romantyczną kolację walentynkową w stylu francuskim przygotowaną przez Mistrza Smaku Województwa Pomorskiego wyróżnionego przez Dziennik Bałtycki

 

SOUPE / ZUPA
Consommé aux quellelles de gibier à plumes accompagné de légumes-racines
Consomme z pierożkiem o nadzieniu dzikiego ptactwa w towarzystwie warzyw korzennych 
 
PLAT PRINCIPAL / DANIE GŁÓWNE
Blancs de pintade servi aux raviolis de truffe et salade chaude au pois mange-tout et tomates-cerises
Pierś z perliczki podana z pierożkami truflowymi i gorącą sałatą z groszku cukrowego i pomidorków koktajlowych
 
DESSERT DESER
Millefeuille – ciasto z tysiąca płatków
 
BOISSON / NAPOJE
Un verre du vin rouge
Lampka wina czerwonego!
 
Zapraszamy do rezerwacji stolików 511357622, restauracja@zatokasmakow.pl
Koszt kolacji 79 zł/os
Kolacja dostępna jest w dniach 08-17.02.2019
 
Niniejszy dokument nie stanowi oferty w rozumieniu art. 66 i następnych Kodeksu Cywilnego