REZERWUJ ONLINE

                 

Hotel Jastarnia w oczach Gości

 

Opinia z serwisu facebook.com - 25 września 2017

Wspaniałe miejsce na relaks i wypoczynek, spokojna jesień nad morzem. Miło, sympatycznie, smacznie. Przemiła atmosfera, bardzo uprzejma obsługa, starannie dobrany wystrój i wyśmienita kuchnia, wszystko na wysokim poziomie. Świetna lokalizacja oraz profesjonalna obsługa, miejsce warte polecenia na każdą porę roku :) na pewno tu zawitam ponownie  / Grażyna

 

Opinia z serwisu booking.com - 12 września 2017

śniadania bardzo dobre ,łożko  wygodne ,czysto ,piekny widok z tarasu na zatokę ,wszędzie blisk0 / Urszula

 

Opinia z serwisu facebook.com - 10 września 2017

Hotel i jego lokalizacja super. Jak w opisie tak i w rzeczywistości;) wszystko na 5 :)   / Karolina

 

Opinia z serwisu booking.com - 7 września 2017

Pełne zadowolenie z pobytu. Urozmaicone śniadanie , jajeczniczka na zamówienie , smaczne dania w restauracji , b. wygodne łóżko , centralne położenie . Polecamy  / Barbara

 

Opinia z serwisu booking.com - 4 września 2017

Śniadania niezwykle smaczne, komfortowe pokoje, cena zróżnicowana w zależności od widoku na morze, duży plac zabaw dla dzieci, hotel położony w samym centrum Jastarni!  / Wioleta

 

Opinia z serwisu booking.com - 4 września 2017

Wyśmienite śniadania. 
Dobra lokalizacja blisko port na zatoce jak i centrum samej Jastarni
Lodówka w pokoju  / Andrzej

 

Opinia z serwisu booking.com - 22 sierpnia 2017

Świetne śniadania,czysto,bardzo miła obsługa.Polecam. / Sławomir

 

Opinia z serwisu booking.com - 9 sierpnia 2017

Bardzo miły i pomocny personel, urozmaicone śniadania z ciepłymi daniami na zamówienie, codziennie sprzątane pokoje oraz lokalizacja. / Tomasz

 

Opinia z serwisu booking.com - 6 sierpnia 2017

Śniadania bardzo smaczne, duży wybór. Łóżko szerokie wygodne, łazienka bardzo funkcjonalna. Generalnie pokój bardzo wygodny. Hotel położony w doskonałym miejscu, cicho, spokojnie, moim zdaniem najlepszy obiekt w Jastarni poza Domem Zdrojowym, ale ceny tam znacznie wyższe / Artur

 

Opinia z serwisu facebook.com - 30 lipca 2017

Świetne miejsce aby odpocząć, pięknie urządzone pokoje, bardzo miła i pomocna obsługa i przede wszystkim przepyszna kuchnia. Wszędzie blisko, na plażę można się udać spacerkiem. Polecam gorąco! / Paloma Fahmi

 

Opinia z serwisu facebook.com - 30 lipca 2017

Polecam bardzo serdecznie hotel Jastarnia, jest to idealne miejsce na wypoczynek. Bardzo miła i pomocna obsługa. Pokoje dobrze wyposażone a co najważniejsze wygodne łóżka. Dania serwowane w restauracji były bardzo dobre. Polecam!  / Daria Walicht

 

Opinia z serwisu facebook.com - 19 lipca 2017

Świetne miejsce, liczba gwiazdek nie odzwierciedla komfortu. Nie spodziewałam się aż takiego standardu po trzech gwiazdkach. Rewelacyjna restauracja, zwłaszcza pysznie doprawiane sałatki   / Marcelina de Rosset

 

Opinia z serwisu booking.com - 19 lipca 2017

B.dobra lokalizacja, dobra kuchnia, duże wygodne łóżka i cisza   / Michał
 

Opinia z serwisu booking.com - 15 lipca 2017

Super śniadania i generalnie kuchnia na bardzo wysokim poziomie  / Janusz

 

Opinia z serwisu booking.com - 15 lipca 2017

Śniadania bardzo dobre obsługa w restauracji rewelacja  / Wojciech

 

Opinia z serwisu booking.com - 11 lipca 2017

Świetna lokalizacja, nowocześnie, czysto. Pokój bardzo komfortowy. Napewno wrócimy  / Monika

 

Opinia z serwisu booking.com - 7 lipca 2017

Bardzo smaczne i różnorodne  śniadania,bawialnia dla dzieci,  foteliki do karmienia dla dzieci. Cicho, czysto,  sympatyczna obsługa.   / Gosia

 

Opinia z serwisu facebook.com - 29 czerwca 2017

Świetne spokojne miejsce. Obsługa bardzo przyjemna i uczynna. Do tego lokalizacja perfekcyjna gdzie się nie pójdzie blisko morze, zatoka, molo, itp Dojazd i oznakowanie do Hotelu bardzo dobre. Bankowo odwiedzę jeszcze. / Maciej Kraj

 

Opinia z serwisu booking.com - 5 czerwca 2017

Bardzo fajny nowy hotel bardzo dobre posiłki z wielką przyjemnością mogę polecić ten obiekt.  / Wojciech
 

Opinia z serwisu booking.com - 18 maja 2017

Sala zabaw dla dzieci, przyjemne , nowe pokoje, super lokalizacja przy porcie, głównej ulicy i niedaleko morze. Idealny hotel dla rodzin z dziećmi.  / Wojciech
 

Opinia z serwisu booking.com - 15 maja 2017

Hotel z bardzo dobrymi śniadaniami - dużo, świeżo i rozmaicie. Pokoje ładne, nowe, zadbane i umeblowane w różnych stylach. Miła obsługa w recepcji, udziela wszelkich potrzebnych informacji. Nie było problemów z nieco późniejszym wymeldowaniem - to duży plus. Free wi-fi działa :) / nitka1980
 

Opinia z serwisu booking.com - 27 kwietnia 2017

Ladny pokój. Funkcjonalna łazienka. Bardzo czysto. Sympatyczny personel.  / Krystyna

 

Opinia z serwisu booking.com - 12 kwietnia 2017

Bardzo smaczne i urozmaicone śniadania (w tym potrawy regionalne). Fantastyczna restauracja (trafiliśmy na przepyszne i w dodatku promocyjne menu). Na chłodne wieczory pyszne grzane piwo. Pokoje czyste (codziennie sprzątane) bardzo wygodne łóżko, komfortowa łazienka, duża szafa. Pomocna obsługa hotelu. Winda. Duży parking. Strefa Spa. Dobra lokalizacja (blisko portu). Do plaży 7 minut spacerem. W Jastarni bardzo miło przed sezonem, bardzo mało ludzi, a otwarte 4 klimatyczne miejsca z pysznym jedzeniem - Łóżko, Weranda, 7 kontynent, Zatoka Smaków (w Hotelu Jastarnia). Serdecznie polecam! / Michał
 

Opinia z serwisu booking.com - 11 kwietnia 2017

Bardzo smaczne i urozmaicone śniadania (w tym potrawy regionalne). Fantastyczna restauracja (trafiliśmy na przepyszne i w dodatku promocyjne menu). Na chłodne wieczory pyszne grzane piwo. Pokoje czyste (codziennie sprzątane) bardzo wygodne łóżko, komfortowa łazienka, duża szafa. Pomocna obsługa hotelu. Winda. Duży parking. Strefa Spa. Dobra lokalizacja (blisko portu). Do plaży 7 minut spacerem. W Jastarni bardzo miło przed sezonem, bardzo mało ludzi, a otwarte 4 klimatyczne miejsca z pysznym jedzeniem - Łóżko, Weranda, 7 kontynent, Zatoka Smaków (w Hotelu Jastarnia). Serdecznie polecam! / Dominik
 

Opinia z serwisu booking.com - 8 marca 2017

Hotel bardzo przyjemny, położony w spokojnym jak na Jastarnię miejscu, bardzo czysto, miła i pomocna obsługa, smaczne śniadania. / bea_mar
 

Opinia z serwisu booking.com - 19 lutego 2017

Miły i pomocny personel, pokoje funkcjonalnie i przytulnie  urządzone,  fajne umilające pobyt spa z saunami i jacuzzi. W pokojach i w całym hotelu bardzo czysto, szybka winda, duży parking. Największe uznanie od naszej całej grupy za przepyszne i wyjątkowo urozmaicone śniadanie, podawane w dogodnych godzinach 8-11. Polecam z całą stanowczością Hotel Jastarnia. / Borke
 

Opinia z serwisu TripAdvisor ​- 19 stycznia 2017

Od kilku, tj. trzech lat spędzam corocznie po dwa tygodnie wypoczywając nad polskim wybrzeżem. Hotel Jastarnia podczas naszego pierwszego pobytu był czynny od zaledwie niecałego roku. Został sformatowany jako hotel typowo rodzinny, rodziny z dziećmi do lat 10 lub nieco więcej. Posiada bardzo poprawna kuchnię, są specjalne dania i porcje dla dzieci. Kuchnia podstawowa urozmaicona, sporo osób dochodzących spoza hotelu. Doskonale śniadania w cenie pokoju.do hotelu przylega mini plac zabaw dla dzieci w wieku 3-10 lat, i sala zabaw w której 3-4 razy w tygodniu prowadzone są bardzo ciekawe zajęcia dla dzieci. W hotelu jest niewielkie SPA. Pokoje które zajmujemy, zawsze dwupokojowe więcej niż wygodne z widokiem na Zatokę. poleżenie blisko portu rybacko-jachtowego ( możliwe wycieczki statkami do Gdyni czy Helu), około 150-200m od głównej ulicy Jastarni, blisko do stacji PKP, do morza max 500m.. bardzo blisko do "mola" nad zatoką i centrum sportów wodnych. Polecam w tym roku też tam będę.  / jureksojka

 

Opinia z serwisu booking.com - 7 stycznia 2017

Pokoje przestronne, łóżko wygodne. Sauna i jacuzzi w cenie. Bardzo smaczne śniadanie. Obiad w restauracji do najtańszych nie należy, ale był pyszny i porcja był naprawdę duża.  / Bogdan

 

Opinia z serwisu facebook.com ​- 1 stycznia 2017

Dziękujemy za wyjątkowy pobyt sylwestrowy, wspaniała zabawa, wyśmienite jedzenie i niezwykle pomocna i uśmiechnięta obsługa szczególnie kelnerzy i Panie z recepcji. Pozdrawiamy!  / Izabela Stubińska

 

Opinia z serwisu TripAdvisor ​- 27 grudnia 2016

Hotel Jastarnia - gdzie? - oczywiście w Jastarni. Spędziliśmy tam w ciepłej, domowej atmosferze Święta Bożego Narodzenia. Płynie kolęda, sympatyczna obsługa podaje uśmiech wraz z wigilijnymi przysmakami o których można tylko marzyć! Wkracza Mikołaj, rozdaje prezenty, zaskakują te dla dzieci od hotelu Jastarnia. Tak, to prawda! Błyszczy choinka, świetlne gwiazdki wszędzie wysyłają płomyki w takt melodii kolęd. Jest miło, po polsku. Gaśnie dzień. Pani w recepcji z życzliwym uśmiechem na ustach życzy nam dobrej nocy.  Wkraczamy do SPA. Dwie sauny, łaźnia parowa, masaż w jacuzzi przygotują nas do błogiego snu. Cudowne Święta! Wrócimy tu za rok. Narcyza i Czarek  / cburkiewicz

 

Opinia z serwisu booking.com - 14 grudnia 2016

Restauracja, sniadania i obsluga, ktora byla bardzo wyrozumiala. / Patryk

 

Opinia z serwisu booking.com - 22 listopada 2016

Czysto, nowocześnie, komfortowo.Bardzo dobre śniadania.Kapitalny pokój zabaw dla dzieci.I co najważniejsze, jako ze byliśmy z malym dzieckiem, pokoj był dostępny w dniu przyjazdu o tej godzinie o której potrzebowaliśmy, dużo wczesniej niz 15:00 / Agnieszka

 

Opinia z serwisu TripAdvisor ​- 4 listopada 2016

Bardzo przyjemne miejsce, szczególnie po sezonie gdy nie ma za dużego tłoku. Hotel jest czysty, przyjemny. Śniadania urozmaicone i bardzo dobre. Polecam wszystkim, którzy chcą odpocząć od codzienności. Bardzo dobra lokalizacja. Widok na port.​ / Aleksandra N

 

Opinia z serwisu TripAdvisor ​- 3 listopada 2016

Bardzo dobra lokalizacja: 5 min. drogi do dworca PKP i przystanku PKS, 2 min. drogi do portu, do plaży jakieś 7-10 min. Hotel nowy, gustowny, pokoje ładnie urządzone, miła kolorystyka. Na wyposażeniu zestaw do parzenia kawy/herbaty, co bardzo się przydaje w długie jesienno-zimowe wieczory :) Bardzo uprzejmy i pomocny personel.  Klimatyczne SPA z jacuzzi i saunami (wejście na 1 h dziennie w cenie pobytu). Darmowy parking poza sezonem. Przydzielony pokój Lux znajdował się na II piętrze (jest winda) i posiadał bardzo ładny widok na port w Jastarni. Był sprzątany codziennie. Smaczna kuchnia z bardzo dobrymi śniadaniami i daniami z gęsiny w menu a la carte. Gęsina jest serwowana w okresie listopada (bardzo polecam ichnie wyroby garmażeryjne: pasztet i okrasę), w innych porach roku mają też inne ciekawe akcenty w menu.
Cena za pobyt atrakcyjna, przy pobytach kilkudniowych można liczyć na fajną promocję cenową :) Praktycznie nie mam do czego się przyczepić, hotel godny polecenia w 100%.​  /
Jakub_Hornet

 

Opinia z serwisu facebook.com ​- 2 listopada 2016

Jesteśmy drugą dobę w hotelu. Pokój dwuosobowy jest zaskakująco przestronny, określam go na pokój z hotelu cztero gwiazdkowego, duży balkon, również duża łazienka. Nowoczesny wystrój, miła obsługa, czystość oraz bardzo dobra lokalizacja klasuje go w czołówce hoteli na półwyspie. Zdecydowanie polecam, a sam chętnie będę się w nim zatrzymywał w przyszłości.  / Pawel Kucharuk

 

Opinia z serwisu facebook.com - 24 października 2016

Hotel zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Bardzo przyjemne i czyste pokoje w 'swieżym' stylu. Duży balkon ze stolikiem i krzesłami. Plus także za bezpłatny parking z tyłu budynku. Śniadanie różnorodne, ciężko aby ktoś nie znalazł czegoś dla siebie. Obsługa bardzo przyjemna i chętna do pomocy. Od plaży dzieli jedynie kilkuminutowy spacer. Polecam w 101% i z chęcią wrócę :) Patrycja Krzesłowska

 

Opinia z serwisu facebook.com - 7 października 2016

Serdecznie polecam Hotel Jastarnia :) To idealne miejsce na wakacyjny wypoczynek. Najlepsza lokalizacja, przystępne ceny, doskonała kuchnia i cudowne SPA. Czy można chcieć czegoś więcej podczas wakacyjnego urlopu? :) / Magda Annis

 

Opinia z serwisu facebook.com ​- 6 maja 2016

Byliśmy z żoną w marcu i nie kryjemy zachwytu. Pokój z widokiem na port był idealny. Wystarczająco duży, czysty i co rzadkość w hotelach- z balkonem. Śniadania naprawdę przyzwoite, pomimo tego, że gości była garstka, a jednego dnia , można zaryzykować stwierdzenie, że byliśmy sami. Nie można powiedzieć,że czegoś nie chciało się obsłudze przygotować, lub coś było nie świeże-. Ponieważ spędzaliśmy czas na zwiedzaniu okolicy i miejscowych restauracji, tylko raz udało nam się skorzystać z tej hotelowej, niemniej zamówione przez nas danie było po po prostu wyśmienite i równie pięknie podane. Obsługa była bardzo życzliwa i pomocna. To chyba pierwsza moja recenzja miejsca w którym nocowałem i zdecydowałem się ją napisać, ponieważ czuję się w wewnętrznym obowiązku w ten sposób podziękować za wspaniałe warunki do spędzania mile czasu. Pozdrawiam i polecam! Witold Kwieciński

 

Opinia z serwisu hrs.com ​- 3 kwietnia 2016

Bardzo miła atmosfera. Bardzo dobre śniadania. Ładny pokój z balkonem. Ładna restauracja z tanim lokalnym piwem. Bardzo mila i profesjonalna obsługa. Małe spa ale zgodnie wystarczające przy planowanej godzinnej wizycie. Bardzo dobra sauna sucha, o niskiej wilgotności. Wystarczający parking. Dobre położenie blisko portu i mola. Polecam. Godna oferta z HRS. / Marek T.